На съд за съвкупление с малолетно момиче

17:19, 21 фев 17 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Адем М. се изправя на подсъдимата скамейка заради съвкупление с малолетно момиче. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура- София. Адем М. Е 17-годишен младеж, който през 2016 година по време на лятна училищна ваканция в Петрич се запознава с 13-годишно момиче. Запознанството им прераснало във връзка между двамата, която в последствие била и интимна.Първоначално техните родители не знаели за техните отношения.

На 20 септември 2016 година вечерта момичето излязло на среща с приятеля си, тъй като баща й не си е бил у дома. Когато мъжът се прибрал и не я открил вкъщи, той подал молба за издирването й в РУ – Петрич. По-късно през същата нощ, момичето се прибрало вкъщи, но била принудена да признае на баща си за връзката й със седемнадесет годишният младеж.

След сезирането на полицейските органи било образувано досъдебно производство срещу обвиняемия за извършено от него полово съвкупление с непълнолетното момиче.

За този вид престъпление законът предвижда наказание до три години „Лишаване от свобода“, поради непълнолетната възраст на обвиняемия.

Предстои разглеждането на делото от съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама