Бивш заместник министър на земеделието ще води листата на ДПС на предстоящите избори в Русе

15:31, 21 фев 17 25 524 Шрифт:
Автор:

Бившият заместник-министър на земеделието в кабинета "Орешарски" и при управлението на Тройната коалиция Бюрхан Абазов е водач на листата на ДПС в Русе на предстоящите парламентарни избори. Това стана ясно след регистрацията на партията в Районанта избирателна комисия днес. 

Местата след Абазов заемат зам.-предедателят на областната структура Левент Исмаилов, и бившият зам.-областен управител Айлян Карамехмедова. На последното 16-то място остава областният председател Дауд Ибрям. Всички кандидати ще бъдат представени след началото на предизборната кампания. 

"Нашата листа е балансирана, съставена е само от местни хора, представители на различни общини, има кандидати както от младежката организация, така и по-възрастни и опитни политици, с различна професионална подготовка и опит", заяви Абазов веднага след регистрацията. 

В ДПС към момента не са запознати с плановете на техните конкуренти от ДОСТ, и дали изобщо ще регистрират листа, но според тях те няма да повлияят сериозно на резултатите в област Русе. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама