Един човек е загинал при катастрофа в София

11:59, 21 фев 17 25 418 Шрифт:
Автор:

Един човек е загинал при пътнотранспортно произшествие, което е станало през изминалото денонощие на територията на София. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

В столицата са станали още 62 леки и 5 тежки катастрофи, при които има ранени 7 души. 
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 16 пътнотранспортни произшествия, при които има 3 загинали, 19 ранени и един човек е с опасност за живота. 

От началото на месеца в страната са станали 222 катастрофи, при които 16 души са загинали, 285 души са ранени и 12 човека са с опасност за живота. 
„Topnovini.bg” напомня на всички водачи на моторни превозни средства да бъдат внимателни на пътя, да се съобразяват с въведените ограничения, да шофират с разумна и съобразена с пътната обстановка скорост, и да не забравят да спазват дистанция помежду си. Шофьорите трябва да се съобразяват с метеорологичната обстановка и влиянието й на пътя. Водачите на моторни превозни средства, както и всички участници в движението, не бива да забравят, че опазването на човешкия живот е много по-важно от адреналина, който ще изпитат от високата скорост.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама