Topnovini.bg с нов и по-модерен дизайн

19:09, 20 фев 17 / Любопитно 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От днес Topnovini.bg е с нов и по-модерен дизайн. След промените по визията сайтът вече е по-удобен за четене от всички устройства – компютър, телефон, таблет.

Снимките и шрифтът са по-големи, което улеснява четенето на публикациите. Също така е увеличен размерът и на бутоните за споделяне в социалните мрежи. До текста вече може да видите и снимката на автора.

Едно от важните неща в новия Topnovini.bg е, че след като прочетете дадена публикация, не е нужно да презаредите, за да се върнете на начална страница, а може само да скролнете надолу и тя вече е пред вас. Така ще достигате по-лесно до водещите новини на деня.

Новините вече са подредени не само по региони, а и по рубрики. Новата секция „Популярни“ пък се зарежда от алгоритъм, който подрежда новините според броя на прочитанията, коментарите и споделянията в социалните мрежи. В същото време този алгоритъм има предвид и датата на публикуване на новината.

Когато четете Topnovini.bg от десктоп, последните публикации се зареждат в дясното поле, а ако сте с телефон – те се намират под водещите новини. От там може да прегледате и най-четените и споделяни новини.

Всичко това обаче, верните ни читатели вече са го забелязали. Благодарим за добрите отзиви, които получихме в първия ден от старта на новия дизайн. Очакваме и критиките ви, които биха ни помогнали в бъдеще Topnovini.bg да бъде още по-добър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама