Задържаха в Сливен шофьори за употреба на наркотици и без свидетелство за управление

17:33, 20 фев 17 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама водачи с наркотици, един неправоспособен и един с отнета шофьорска книжка са хванати от “Пътна полицая”-Сливен, съобщиха от ОД на МВР.

На 17 февруари е започнато бързо производство срещу 54-годишния М.М. от Нова Загора, който е управлявал лек автомобил “Опел Вектра”, без да притежава необходимата правоспособност. Полицейските служители установяват, че М.М.  вече има наложено административно наказание за същото нарушение.


29-годишният Д.Б. от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил “БМВ”, след като шофьорската му книжка е отнета от “Пътна полиция” със заповед за временно отнемане за неплатени глоби. Срещу него е образувано бързо производство.


20-годишният И.А. и 22-годишният И.И. от град Сливен са установени в 02.30 и 04.00 часа на 18 февруари да управляват след употреба на наркотични вещества. 
Срещу двамата са образувани досъдебни производства.


От полицията съобщиха и за 35-годишен мъж от Сливен, който  е задържан за притежаване на наркотици. При рутинна проверка, около 00.10 часа на 18 февруари, извършена от служители на РУ-Сливен, 35-годишният Н.М. е направил опит да изхвърли кутийка, съдържаща бяло кристалообразно вещество. При направения полеви тест веществото е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама