Община Никола Козлево организира конкурс за мартеници под надслов „Пижо и Пенда”

17:33, 18 фев 17 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Никола Козлево и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) обявява конкурс за мартеници „Пижо и Пенда”, съобщават от Общината.

В конкурсната проява могат да участват всички деца на територията на Община Никола Козлево, разпределени в следните възрастови групи: І група – ДГ; - ІІ група – І-ІV клас; - ІІІ група – V-VІІІ клас.

Мартениците трябва да бъдат ръчна изработка. Всяка от тях трябва да бъде придружена с имената и възрастта на авторите и наименование на учебното заведение. Колективните участия, задължително трябва аранжирани на картонени табла.

Във всяка възрастова категория ще бъде излъчен победител, а резултатите ще бъдат изнесени на сайта на общината на 2 март.

Мартениците ще се приемат до 28 февруари  в сградата на Общинска администрация – Никола Козлево, пл. „23-ти септември № 5, ет. I-ви, стая № 8.

Наградния фонд на конкурса ще включва предметна награда и грамота за участие в конкурса. Всички мартеници ще бъдат подредени в изложба в сградата на Общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама