Бивш депутат от Разград ще води шуменската листа на ДПС

09:39, 18 фев 17 / Политика 25 626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Д-р Нигяр Сахлим е водач на кандидат-депутатската листа на ДПС в 30 многомандатен шуменски район. Тя е бивш народен представител от Разград с два мандата. Втори е досегашният депутат Хамид Хамид. Това реши късно снощи централният предизборен щаб на партията.12 номинирани от общо 37 ще участват в предизборната напдпревара, научи Topnovini.bg.

„ Поставиха ни задача Шумен да има трима депутати от Движението. Никакво отстъпление от досегашните позиции“, съобщи общински лидер на ДПС. Според него задачата ще бъде изпълнена.

Трети в шуменската листа е досегашният депутат Бюнямин Хасан. На четвърта позиция е областният лидер на Младежкото ДПС Сали Ибрахим от с. Загориче, община Каолиново.

Пети е бившият зам.кмет на Велики Преслав Мустаджан Шабан. А 11я кандидат за народен представител е общинският съветник от ДПС в шуменския местен парламент Асен Асенов.

На консултациите, които са продължили няколко часа е присъствал и Почетният председател на партията д-р Ахмед Доган. Пред него е поставен въпроса за напрежението в шуменската организация на ДПС и различията между членовете на Областния съвет. Както и наличието на два лагера в структурата.

„Г-н Доган сподели, че е нормално както в Германия, жени на лидерски позиции, както в Шумен трудно да бъдат приемани от мъжете“, каза още местният лидер.

Дадени са инструкции проблемите да бъдат решени, тъй като не е добре пред избори да има раздори и неразбирателство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама