Осигуряват допълнително автобуси за Задушница в Стара Загора

07:15, 18 фев 17 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За нормалното транспортно обслужване на гражданите за възпоменанието Задушница днес, общинската фирма „Тролейбусни и автобусни превози” ЕООД ще осигури допълнителни автобуси до Гробищен парк, съобщиха от Общината.

Автобусите по линия  № 17 – кв. „Три чучура – север” – Гробищен парк ще се движат през интервал от 10 минути от 06,10 до 15,00 часа.

Автобусите по линия № 41 – кв. „Железник” – Гробищен парк ще се движат през интервал от 30 минути от 06,10 до 14,00 часа. 

Tри работни групи с различни униформи и съответните баджове и тази година, ще оказват пълно съдействие на посетителите на Гробищния парк в Стара Загора на Месопустна задушница.  

Групата на охранителите ще бъде с униформа в сив цвят, изпълняващите погребенията ще носят електрикови елеци с надпис на гърба „Гробищен парк“ и дежурен служител към ритуалната зала, който също ще носи съответните обозначения. От Общината призовават  гражданите при нужда да се обръщат към тези служители. 

В храмовете в цялата Старозагорска епархия ще бъдат отслужени заупокойни литургии и общи панихиди за всички починали православни християни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама