НСО обяви мерките за сигурност за 19 февруари

15:27, 17 фев 17 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От Националната служба за охрана (НСО) напомнят на гражданите, които искат да присъстват на възпоменателната церемония по повод 144-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата, която ще се проведе на 19 февруари 2017 г. от 18.00 ч. пред паметника на Васил Левски, че е забранено внасянето на огнестрелно или хладно оръжие.

Забранява се посещението на лица в явно нетрезво или неадекватно състояние, както и ползването на предмети, предизвикващи силен шум.

Полицейските служители, в рамките на своята компетентност, ще контролират прилагането на общинската Наредба и ще съставят актове на гражданите при установяване на нарушения.

Служителите на НСО ще извършват проверки на предмети и вещества, като ще проверяват за наличие на огнестрелни и други оръжия, хладни оръжия и остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия.

Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на мероприятието, поради невъзможността на място да бъде организирано съхраняването им.

Гражданите ще имат възможност да поднесат цветя на паметника на националния герой до 17.00 ч. и след приключване на официалната церемония, с изключение на часовия диапазон от 15.00 до 15.30 ч.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама