Драгомир Цукев оглави листата на новоучредената „Нова Република“ в Добрич

15:24, 17 фев 17 / Политика 25 655 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Преподавателят по чужди езици във Висшето училище по мениджмънт Драгомир Цукев ще води листата на новоучредената коалиция „Нова Република“ в Добрич, съобщи лидерът на ДСБ Мирослав Георгиев.

Той посочи, че изборът е осъществен напълно демократично на проведеното снощи учредяване на коалицията, на което присъстваха 74 учредители – членове на структурата на ДСБ в областта и граждани.

На второ място в листата ще е Мирослав Георгиев – икономист, работи в частния бизнес, председател на ДСБ в Добрич. Трети е Ивайло Петров – областен председател на ДСБ, четвърта е Милена Керанова - член на общинското ръководство на ДСБ, има частен бизнес .На пето място е Тодор Моралийски - председател на БЗНС „Никола Петков”, в личностно качество.

Окончателният вариант на листата ще бъде обявен в неделя, когато в Добрич на посещение ще бъде председателят на Нова Република и на ДСБ Радан Кънев.

Драгомир Цукев  е магистър по френски език и литература, английски език и с допълнителни специализации по банков мениджмънт и компютърни технологии в България и САЩ. Преподавал е над 8 години английски и френски език във Вашингтон и Калифорния. Номиниран и включен в американското издание на "Кой кой е сред преподавателите на Америка". Освен перфектното владеене на двата езика, заедно с познания по руски и испански, Драгомир Цукев е известен и с това, че е страстен музикант, композитор и автор на текстове. Член е на американската рок-група Stale Food, а в България често изявява своя талант извън часовете по английски език за български и чуждестранни студенти на ВУМК.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама