Обединените патриоти пускат Сидеров срещу Борисов и Нинова в София

13:44, 17 фев 17 / Политика 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще бъде водач на "Обединени патриоти" в 25 МИР София, където се очаква да има лидерска битка. Вече се знае, че Бойко Борисов е водач на листата на ГЕРБ за района, а Корнелия Нинова - на левицата.

Има вероятност Светослав Витков да води листата на Реформаторите в същия многомандателн район на столицата.  

Волен Сидеров каза при представянето на част от водачите на листи, че все още обмисля дали да се яви на изборите.

"Не се шегувам, имах такива колебания..В разговор с колегите имаше настояване да не се отказвам в момента, защото може би ще се отрази зле на самото гласуване на последователите на "Атака", добави Сидеров.

Според него лидерската битка в 25 МИР на София ще бъде голямо предизвикателство. Сидеров изрази надежда това да бъде политическа битка, а не на размяна на квалификации, обвинения и махленски нападки.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще води листата на коалицията в Бургас и в 23 МИР София, а Красимир Каракачанов - в Плевен.

Трите партии са равни в коалицията и имат равни позиции в листите, коментира председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той обясни, че една част от досегашните депутати отново са водачи в районите, от които са били избрани. Например Валентин Касабов е начело на листата във Варна, Славчо Атанасов - в Пловдив град, Станислав Станилов - в Пазарджик.

Водач в 24 МИР ще бъде Юлиан Ангелов, а в София област - Явор Нотев, в Стара Загора - Десислав Чуколов, в Хасково - Павел Шопов, в Шумен - Емил Димитров.

Начело на листата във Велико Търново е Милен Михов, в Кюстендил - Илиaн Тодоров, в Пловдив област - Борис Ячев, в Русе - Искрен Веселинов.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама