В Плевен над 50 фирми и организации ще получат призове за благотворителна дейност

13:31, 17 фев 17 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 50 фирми, организации и общественици от страната ще получат почетни призове за благотворителната си  дейност и активна подкрепа за развитието на социални инициативи през 2016 година.  Награждаването се организира от Сдружението на сираците в България, съобщи неговият председател Слави Михайлов. Официалната церемония ще се проведе  на 20 февруари от 12:30 часа в конферентната зала на хотел „Ростов" в Плевен.

Над 20 са фирмите, допринесли за дейността на сдружението от Плевенско. Сред наградените ще е и почетният му член-депутатът Владислав Николов.

По време на церемонията всеки от гостите ще има възможност да дари средства, както и да си закупи мартеници, изработени от деца от Центъра за настаняване от семеен тип „Изгрев” в град Варна.

Средствата ще се използват за подпомагането на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта, които са над 40.

Средства за тях ще се събират и на благотворителния щанд с мартеници, който ще бъде открит на 18 и 19 февруари  от 10:30 до 17:30 часа в търговски център „Макси” в Плевен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама