10 лева билет за опашкарското дерби „Нефтохимик“ - „Монтана“

12:20, 17 фев 17 / Спорт 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
10 лева ще струва билетът за утрешния мач на стадион „Лазур“, в който „Нефтохимик“ приема Монтана в среща от 20 кръг в Първа лига. Двубоят е с начален час 13:00.

Както беше обявено преди месец, входът за всички домакински мачове на Нафтата ще е на тази цена. Именно поради тази причина ръководството на тима пусна в продажба абонаментни карти за пролетния полусезон, които са по 40 лева.

Преди утрешната среща „Нефтохимик“ заема 13-то място във временното класиране с актив от 15 точки, а „Монтана“ е на последното 14-то място с 8 точки. Срещата е от изключителна важност за „шейховете“ и поради тази причина ръководството на тима призовава всички фенове на „зелените“ да подкрепят футболистите утре на стадиона.

Домакините от Бургас нямат особени проблеми в състава и треньорският щаб ще може да разчита на почти всички свои футболисти. В началото на седмицата към отборът се присъедини и холандецът Ранди Онуоха. Вероятно той няма да бъде картотекиран за първия мач, тъй като все още се чака жълтата му карта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама