Нов спортен център откриват в мол „Варна“

08:33, 17 фев 17 / Спорт 25 711 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нов спортен център – с професионален боксов ринг, зали за скуош, за групови занимания, релакс зона със сауна, солариум и масажен център, отваря врати днес в мол „Варна“. Зад проекта стои Fitness Energy CLUB, в чиято модерна фитнес зала с панорамна гледка и над 150 уреда повече от три години стотици варненци поддържат спортната си форма.

Новите зали за спорт и релакс са разположени на втория етаж в търговския център и заедно с центъра от третия етаж утвърждават Fitness Energy CLUB като един от най-големите спортни комплекси на закрито във Варна. Разнообразието от възможности и условията за тренировка и рекреация също са впечатляващи. Залите са високи и просторни, с перфектна климатизация, автономно озвучаване, видеостена с диагонал над 6 метра, широки и комфортни съблекални с достатъчно шкафчета и душове.

Наред с модерната база, екипът на спортния център е подготвил за почитателите на активния начин на живот комплекс от допълнителни услуги и екстри, с които спортуващите да се чувстват в пълен комфорт. На разположение на посетителите, освен удобния паркинг на търговския център, са богато зареден протеинов бар и персонални касетки за ценности, които се ползват безплатно.

Освен да поддържат формата си на корта, любителите на тениса могат да допълнят програмата си с доста по-интензивни и изпълнени с емоции тренировки по скуош. За почитателите на бокса има професионален боксов ринг и оборудване от водещи фирми в бранша. Трениращите могат да разчитат и на професионалните съвети на известния боксов треньор Георги Владимиров.

В залата за групови занимания желаещите да подобрят физическата си активност могат да се доверят на треньорите по пилатес или карате. Тук бременните и дамите, които се възстановяват след раждане, могат да продължат да спортуват по специални тренировъчни програми. Освен традиционните занимания по карате за деца и възрастни, ще се предлагат и актуалните напоследък курсове по самоотбрана и boxercising А след тренировка посетителите могат да се отдадат на пълно възстановяване в зоната за релакс, където могат да ползват сауна, солариум и масаж.

Специална точкова система ще даде шанс на посетителите да трупат бонуси и отстъпки, докато тренират.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама