Център „Емилиян“ в Разград получи дарение от Лайънс клуба

15:43, 15 фев 17 25 699 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представители на местната структура на „Лайънс клуб“ направиха дарение за нуждите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Емилиян“ в Разград, съобщиха от общинската администрация.

 Секретарят на местния клуб Ивайло Кирилов връчи пет таблета, които бяха приети от кмета на Разград д-р Валентин Василев и директора на социалната институция Милкана Михайлова. Дарението е съобразено с нуждите на Центъра, след проведени разговори с ръководството на институцията.

Местната структура на „Лайънс клуб“ всяка година прави дарение в помощ на различни каузи, не за първи път радват и децата в „Емилиян“.

„Таблетите ще са част от работата ни с децата, необходимост, за тях ще е повече от любопитно да ги пипнат, да докоснат екраните, да извършват някакви действия с тях. Изключително се радвам, че се подпомагат социални институции от „Лайънс клуб“, каза директорката Милкана Михайлова. Тя от своя страна връчи на тримата представители на клуба, изработено от потребителите на ЦСРИ сърце, като форма на благодарност.

„Ние сме отворени към съвместна работа с клубове като вашия”, коментира д-р Валентин Василев и каза, че администрацията на общината ще помага при бъдещи съвместни инициативи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама