„Шейховете” отпразнуваха 20 години от вицешампионската титла

18:37, 13 фев 17 / Спорт 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пред близо 1000 души в препълнената зала „Младост“ в Бургас отборът на „Нефтохимик” отпразнува 20 години от вицешампионската титла на тима. Почти всички играчи, както и треньорският щаб от „златното“ поколение на „Нафтата”, пристигнаха за празника, а треньорът на Дуисбург и един от любимците на бургаската публика Илия Груев бе подготвил специално видео с пожелания към всички присъстващи.

Шоуто бе открито от машината за хитове F.O., който в продължение на половин час вдигна адреналина на зрителите. След изпълнението на един от най-актуалните рапъри у нас, пред публиката бяха представени всички деца, които тренират в школата на „Нефтохимик”. Официално бяха представени и всички настоящи играчи на тима, както и новодошлите вчера Галин Иванов и Илия Миланов. И когато емоцията в залата беше достигнала връхната си точка, на терена един по един се появиха сребърните медалисти от сезон 1996/97 година. При тяхното представяне публиката изпадна в екстаз, а агитката на „шейховете“ дълго време пееше имената на своите любимци. В края на представянето на легендите на „Нефтохимик”, на терена бе поканено семейството на Велиян Парушев. Няколко минути залата аплодираше наследниците на славния капитан на „зелените“, а синът му получи фланелка с номер 5 и името на железният бранител.

След този емоционален момент започна и демонстративния мач, който противопостави играчите от сезон 1996/97 срещу сегашния тим на „Нефтохимик”. След много оспорван и изпълнен с качествени изпълнения мач, в крайна сметка победител нямаше и срещата завърши 3:3. В края на двубоя всички играчи и треньори от „златното“ поколение получиха плакети от ръководството на „Нефтохимик”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама