До 10 дни получаваме писмата с дължимите данъци към Община Добрич

15:20, 13 фев 17 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В следващите 10 дни данъкоплатците от Добрич ще получат в пощенските си кутии съобщенията з дължимите данъци за тази година, съобщи заместник-кметът Елка Димова.

От местната администрация се обръщат с апел към гражданите да осигурят адекватен достъп до пощенските си кутии за получаване на съобщения за дължимите налози за 2017 г. Ако установят, че писмата са оставени не в пощенските кутии, а извън тях, да подадат сигнал.

До момента са подготвени 67 746 съобщения, които са предадени за разпространение на „Български пощи“ ЕАД и предстои в десетдневен срок след получаването да бъдат доставени до получателите.  Всички данъчно задължени лица ще получат информация за дължимите данъци за настоящата календарна година с изключение на лицата, които са платили своите задължения до 8 февруари. Данъкоплатците, които не желаят да получат писмени съобщения за дължимите от тях местни данъци и такси за 2017 г., имаха възможност в срок до 08.02.2017 г., да го заявят писмено в Деловодството на общината. От тази възможност са се възползвали много малко граждани.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама