Установиха дрогирани и неправоспособни шофьори в Сливенско

10:16, 13 фев 17 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима водачи, употребили наркотици, един неправоспособен и един с фалшива шофьорска книжка са установени от “Пътна полиция”-Сливен при акция в края на миналата седмица. На 10 февруари 28-годишният С.С. от сливенското село Селиминово е представил фалшива шофьорска книжка, гръцки образец, при проверка от “Пътно полиция”.

На същата дата в кв.”Дружба” е установен неправоспособния К.В.(33г.), който е управлявал лек автомобил “Фолксваген Голф”, след като вече има наложено административно наказание за същото нарушение.

19-годишният В.С. от Сливен е установен да управлява лек автомобил “Мазда” след употреба на наркотично вещество. Той е спрян за проверка в 21,00 часа на 10 февруари на бул. “Хр.Ботев” в град Сливен.

На 11 февруари, около 03,00 часа, на бул.”Бр.Миладинови” в град Сливен е извършена проверка на 22-годишния Й.Т., управлявал лек автомобил “Хонда”. Проверката за употреба на наркотични вещества е положителна.

26-годишният Н.Б. от град Сливен е установен да управлява лек автомобил “Рено” след употреба на наркотик на 12 февруари. Той е спрян за проверка на ул.”Славянска” в град Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама