Влюбените в Шумен започнаха да се подготвят за Свети Валентин

07:21, 13 фев 17 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Близо седмица преди 14-ти февруари, шуменци са започнали с подготовката за празника на влюбените, споделиха за Topnovini.bg търговци от града.

По активни в пазаруването и избирането на подаръци се оказва нежният пол, а мъжете са оставили всичко, почти за последният момент.

Търговците от магазините за подаръци в Шумен предлагат на клиентите си голямо разнообразие от стоки и цени за празника на любовта.

Сред най- предпочитаните изнади за влюбени са чаша за кафе с надпис, бижу,рамк със снимка, плюшени играчки, цветя, луксозни кутии с шоколадови бонбони и други.

Туристическите фирми в града също са помислили 14-ти февруари и са подготвили изгодни оферти за своите клиенти. Сред една от големите фирми в града, най-предпочинате дестинации в България са курортите с минерални извори, а тези, които са решили да заведат половинката си извън страната, предпочитат Париж, Гърция, Венеция.

Консултантите от голяма търговска верига за електроуреди в града, също споделят, че техниката е сред най-търсените изненади за празника.

„Мъжете купуват най-често за половинките си преси и маши, но има и смелчаци, които посягат и към домакински уреди и пособия”, разказа един от продавачите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама