Асен Блатечки гостува на плевенска сцена с комедийния спектакъл "Опасно за живота"

14:38, 11 фев 17 / Култура 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кмодейният спектакъл на Бургаския драматичен театър „Адриана Будевска“   „Опасно за живота“ ще гостува на плевенска сцена. Представлението е на 24 март, петък, от 19 ч. на сцената на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“. Постановката е на Асен Блатечки, сценографията – на Антония Попова, а в ролите зрителите ще видят Асен Лозанов, Стефан Иванов, Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова.

В сюжета се преплитат няколко теми – финанси, подставени лица, измамни схеми и какво ли още не, за да може в последствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация.

Спектакълът е  развлекателна комедия, с която да си отпочинете от напрегнатото ежедневие, но и съченатие на напрежението  с комичното. Получената експлозивна смес винаги е високооктанова.

Режи Дефорж е известен милионер, който обаче попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп.

И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подготвя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства. Затова наема Серж Мигал, с когото ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама