6 нови магазина ще бъдат построени на пазар "Здравец Изток"

14:01, 11 фев 17 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Постъпило е предложение от името на Управителя на общинско търговско дружество „Общински пазари” ЕООД със собствени средства да изгради 6 магазина за пазарна търговия на пазар Здравец Изток. Това става ясно от докладна записка, постъпила за разглеждане в Общински съвет - Русе. 

Дружеството има разработен и одобрен технически проект, като шестте търговски обекта ще бъдат в един общ модул, всеки по 24 кв.м., с широк навес във фасадната им част. Направено е водопроводно отклонение, което да захрани с вода бъдещите обекти и е открита нова партида за електроенергия, към която ще бъдат присъединени магазините. Стойността на  предвиденото изграждане е 140 000 лв. и ще се извърши със собствени финансови средства на дружеството.

След цялостното завършване на проекта по реконструкция на тази част от пазар Здравец Изток, се предвижда възвръщаемост на инвестицията в рамките на 7 години, благодарение на разширяване на търговските площи, възможността за привличане на нови наематели и подобряване на общия вид на пазара.

Реализирането на този инвестиционен проект  ще допълни поетапната промяна на облика на пазар Здравец Изток, предвид реализираните реконструкции и през изминалите години, като го направи още по-приветливо, по-приятно и конкурентноспособно място за развиване на търговия, а за клиентите на пазара – нови стоки и услуги и удоволствие за пазаруване. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама