Йордан Йорданов: Винаги ще бъда против изграждането на бежански лагер в Добрич

16:28, 10 фев 17 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Добрич Йордан Йорданов обяви, че е подкрепил петицията против изграждането на бежански център в Добрич.

„В политически активно време, да не позволяваме на безпочвен популизъм да се шири във фейсбук пространството. А, на онези, които се упражняват по темата , да кажа за пореден път: Винаги съм бил и ще бъда против изграждането на бежански лагер или център на територията на град Добрич. Както неведнъж съм казвал, ще използвам всички законови мерки, да се противопоставя на подобно решение на МС. Декларациите обаче не са част от тях, те имат просто информативен характер. Ако правителството, което и да е то, реши да премине към изграждане на бежански център в Добрич, освен административно, като кмет, аз като жител на този град, ще бъда първия, който на площада ще протестира със съгражданите си“, написа кметът в официалния си профил във фейсбук.

140 души до момента са подкрепили петицията: „Добричлии против изграждането на бежански центрове в гр. Добрич!“

В нея се заявява, че „Добричлии подкрепят декларацията, която бе внесена от общинските съветници от ВМРО Йордан Йорданов и Пламен Николов, като 21 от съветниците гласуваха “за”, двама - “против”, а четирима се въздържаха.

Преди дни пък Петър Низамов - Перата заплаши във фейсбук новия президент Радев: “Ако допуснеш лагер за мигранти в Добрич или другаде… Готви се за истински големи протести в София.Изпълнявай си предизборните обещания”Ако допуснеш лагер за мигранти в Добрич или другаде… Готви се за истински големи протести в София.Изпълнявай си предизборните обещания

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама