Отбелязаха седмицата на стартъпите в Стара Загора

14:51, 10 фев 17 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В рамките на Европейската седмица на стартъпите в информационния офис на евродепутата Ева Майдел в Стара Загора бе организирана дискусия между младежи и представители на бизнеса от региона.

На срещата Радостин Танев, заедно с Мариян и Янислав Димитрови и Бояна Танева  – собственици на бързо развиващи се бизнеси от различни сектори в област Стара Загора, споделиха с младежите своя опит при създаването и развитието на собствена идея. Пътят, който са изминали, за да бъдат спешни и утвърдени на пазара и предизвикателствата, пред които един млад предприемач се изправя ежедневно. Те разказаха още и кои според тях са ключовите умения, които са нужни за да се изправят пред ежедневните си предизвикателства.

Участниците в дискусията бяха запознати и с възможностите, които предлага Европейския съюз за подкрепа на стартиращи предприемачи. Събитието е организирано като част от Startup Europe Week, общоевропейска инициатива на Startup Europe и Европейската комисия, създадена с цел приобщаване на всички европейски региони в единна стартъп фокусирана програма. В периода 6 – 10 февруари 2017 седмицата бе отбелязана в над 40 европейски страни с различни събития. Евродепутатът Ева Майдел е инициирала такива срещи във всичките си информационни офиси в страната.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама