Общински съветник снима тайно в съда по делото срещу бившия кмет

13:18, 10 фев 17 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинският съветник Димитър Шалапатов сътвори скандал по време на днешното съдебно заседание срещу бившия кмет на Хасково Георги Иванов. Той закъсня за заседанието и извади фотоапарат. Адвокатите на Георги Иванов изроптаха и заявиха, че Шалапатов прави видеоклипове.

Поведението на съветника провокира съдията по делото Миглена Тянкова да му направи забележка. Пред Topnovini.bg , че не е снимал. „Просто си извадих фотоапарата, за да го оставя и да не е в джоба ми”, каза той. Наш репортер обаче видя, че апарата е включен.

На делото днес бяха разпитани 3-ма свидетели. Георги Иванов е подсъдим по обвинение, че е разрушил паметник на културата като е съборил сградата на бившия затвор.

Наказателният процес ще продължи през април, защото от държавното обвинение поискаха да разпитат бившия шеф на Туристическия център Красимир Пилев. Бившият шеф на общинското предприятие „Екопрогрес” Димитър Сарджев пък заяви в Окръжен съд Хасково, че не си спомня дали градоначалника Иванов му е възлагал устни заповеди. Георги Иванов отказа изявления.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама