Майка на 5-годишно дете има нужда от помощ, за да пребори коварна болест

09:44, 10 фев 17 25 904 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
33-годишната майка на 5-годишно момченце от Генерал Тошево има нужда от помощ, за да събере пари за лечението си. Жената е с диагноза рак (сарком на Юинг), съобщиха майки, обединили се около каузата да помогнат на Даниела Иванова Василева да се пребори с коварната болест.

Те разказаха, че всичко започва през 1998 г., когато Диди е едва 15-годишна. Тогава й поставят тежката диагноза - сарком на Юинг, който е най-агресивната форма на рак.

Така започва нейното лечение тук в България. След поставяне на диагнозата провежда 6 курса предоперативна химиотерапия. После й е направена операция, последвана от още 6 курса химиотерапии и радиотерапии. След това животът й продължава, Диди създава семейство и се ражда синът й.

През септември 2014 г. се появява болка в ръката. Направена е биопсия на костта на ръката, като данните показват „Дистрофична калциноза”. Поради продължителните оплаквания и поява на бучка, на 9 август миналата година е извършена биопсия на тъканта с данни за хистологично доказан нискостепенен фибромиксоиден сарком (тумор на меките тъкани). Тогава е насочена за химиотерапия и бифосфонатно лечение, от което няма голяма промяна в състоянието й. В момента са изпратени документи в клиники в Истанбул, от които се чака оферта за лечението на младата майка.

След получаване на оферта, ще има по-точна информация за сумата, необходима за нейното лечение. Каквато и да се тя  обаче тя ще е непосилна за нейното семейство.

Затова близките й призовават: „МОЛЯ ВИ ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ДИДИ И ШАНС ДА ОТГЛЕДА ДЕТЕНЦЕТО СИ!!!”

Обявена е банкова сметка, на която хората с добри сърца могат да помогнат на младата майка да се пребори с агресивния рак и да бъде със семейството и да гледа как расте момченцето й:

Централна кооперативна банка АД, клон Добрич IBAN: BG33 CECB 9790 10G9 4851 00 BIC: CECBBGSF Титуляр: Даниела Иванова Василева

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама