Информационни писма с данни на полицейските инспектори разпространяват от полицията в Разград

07:14, 10 фев 17 25 476 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Под формата на информационни писма гражданите на Разград и областта получават информация за полицейските инспектори, които обслужват района, в който живеят. В информационния лист са посочени имената, длъжността и телефоните на служителя, отговарящ за района, дежурната част на районните управления, дежурната част в Областна дирекция на МВР в Разград, а така също и телефоните за контакт на дирекция „Инспекторат“ и дирекция „Вътрешна сигурност“ – МВР - София. 

 Писмата се разлепват на входните врати на жилищните блокове, кооперация, връчват се на обитателите и ползвателите на самостоятелни обекти в съответното населено място, за да може информацията да стигне до гражданите.

Инициативата е в изпълнение на заповед на министъра на вътрешните работи Пламен Узунов и стартира в цялата страна. Целта на акцията е да се подобри комуникацията между полицейските и младши полицейските инспектори и хората в обслужваните от тях райони.

Данните на полицейските инспектори в районните управления, придружени със снимки са достъпни и на интернет страницата на ОДМВР-Разград, на адрес: www.razgrad.mvr.bg  в раздел „Вашият районен инспектор”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама