Волейболният "Дунав" с категорична победа срещу "Дея спорт" в Русе

21:12, 04 фев 17 / Спорт 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Волейболният отбор на "Дунав" записа убедителен успех срещу тима на "Дея спорт" в среща от Висшата лига. В Русе домакините се наложиха с 3:0 гейма, в отделните части 25:15, 25:21 и 25:22.

След равностойно начало в първия гейм русенските волейболисти взеха инициативата в средата на частта и на второто техническо прекъсване имаха убедителен аванс в резултата- 16:10. До края на гейма домакините продължиха да доминират и го спечелиха убедително с 25:15.

И втората част започна с равностойна игра. На второто техническо прекъсване гостите имаха преднина от 3 точки. След силната игра на блокада на домакините в следващите минути се стигна до пълен обрат в резултата и те затвориха гейма при 25:21.

И в третата част играта беше равностойна до второто техническо прекъсване, на което отборът на "Дунав" водеше с 16:15. В края на гейма русенските волейболисти отново бяха по- концентрирани и точни в отиграванията си и след  25:22 постигнаха убедителна победа с 3:0.

В другите срещи от 7-мия кръг- "Доростол"- "Черноморец" Бяла 3:0 гейма и "Попово"- "Раковски" 0:3. В следващия си двубой от шампионата съставът на "Дунав" гостува на "Черноморец" Бяла. По програма срещата е насрочена за 18 февруари. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама