Радан Кънев: Няма да се спънем три пъти в една и съща тиква

18:08, 04 фев 17 / Политика 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съучастието на десните формации в управлението заедно с ГЕРБ е причината за това, че избирателите им са били "принудени" да гласуват за БСП. Левицата ще спре да бъде фактор, когато десните се постараят ГЕРБ да напусне политическата сцена. Това заяви лидерът на новата партийна платформа "Нова република" Радан Кънев на днешното представяне на формацията.

Той отчете, че резултатът от управлението на лидера на ГЕРБ и е довело до по-малко свобода, отколкото до  охранени чиновници и вихрещи се картели.

"Дясното не може да бъде такова, да гони хората в чужбина, да принуждава стотици хиляди с десни убеждения да гласуват за лявото, за да спрат ГЕРБ, каза Кънев. "Бойко и ГЕРБ са тези, които връщат отново и отново БСП на власт", заяви той.

Кънев поиска прошка от последователите си заради това, че два пъти ги е вкарал в коалиция с ГЕРБ: "Имаме огромен грях, особено аз - два пъти обединихме дясното с ГЕРБ - през 2009 г. и 2014 г. Два пъти дясното в България беше единно зад "Бай Кой". Няма да се спънем три пъти в една и съща тиква".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама