Серия от сериозни пътни инциденти в Пловдивско

17:39, 04 фев 17 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дете е без сериозни наранявания след катастрофа вчера в ЖК „Тракия“ в Пловдив. Около 18.15 часа на кръстовище между бул.“Освобождение“ и ул. „Княз Борис І“ лек автомобил „Фиат“, управляван от 55-годишен мъж, отнел предимството и блъснал лек автомобил „Форд“. След преглед в болница за домашно лечение е освободено 7-годиашно момиченце, което пътувало във втората кола с 46-годишна шофьорка. Алкохолните проби на двамата водачи са отрицателни. Произшествието, при което всички участници са от града, е отработено по административен ред от служители на сектор „Пътна полиция“. 

Шофьорка бе ранена при пътен инцидент край Пловдив. Сигналът е подаден около 6.30 часа вчера. На място екип на РУ – Труд установил, че на нерегулирано кръстовище в района на село Радиново лек автомобил „Ауди“ бил ударен от движещия се по Голямоконарско шосе товарен автомобил „МАН“. В болница с фрактура на ключица е настанена 23-годишна жителка на село Строево, която управлявала колата. Младата жена и 60-годишният шоофьор на камиона, от Панагюрище, са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. Местопроизшестивето е запазено, извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство. 

Около 20 часа снощи в РУ – Труд постъпил сигнал за преобърнат автомобил на изхода на Съединение, по посока Цалапица. Пристигнал на мястото полицейски екип установил, че поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, „Ауди“ с 30-годишен водач от споменатия град преминал през насрещната лента, блъснал се в мантинела и се обърнал по таван в крайпътен канал. Мъжът е тестван с дрегер за алкохол, пробата е отрицателна. Образувано е досъдебно производство, уведомена е прокуратурата. Работата по случая продължава разследващ полицай от районното управление.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама