Григор Димитров: В момента изживявам мечтата си

15:37, 04 фев 17 / Спорт 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първата ракета на България Григор Димитров даде пресконференция днес в зала "Арена Армеец" в навечерието на турнира "София Оупън".Най-добрият ни тенисист ще започне участието си в четвъртък, директно от втори кръг.

"Не съм спирал да работя от средата на миналата година, откакто сме заедно с Дани (Валверду). С него имаме еднаква визия как да изградим печеливша игра. Целта ми е да имам повече оръжия срещу всеки противник. Затова тренирам постоянно, дори в дните за почивка.

Чувствам се по-уверен на корта, по-щастлив, наслаждавам се на момента, защото знам, че съм си свършил работата. В момента изживявам мечтата си - да играя тенис, да печеля турнири, да се състезавам с най-добрите", сподели полуфиналистът от турнира в Австралия.

"Вълнувам се, че ще изляза да играя пред родна публика. Винаги съм се гордял, че съм българин и тази възможност да играя пред родна публика означава много за мен.

"Радвам се, че интересът към тениса се разраства. Вчера тренирах с Александър Лазаров. Когато мога да помогна на другите момчета с нещо - защо не. Ако мога да допринеса за тяхното развитие по някакъв начин или да им дам някакъв съвет, винаги ще се отзова", добави още Димитров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама