АТАКА, ВМРО и НСФБ: ГЕРБ приеха програмата на патриотите

11:05, 04 фев 17 / Политика 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В официално съобщение до медиите Обединените патриоти заявяват, че представената управленска програма на ГЕРБ доказва, че патриотизмът е единственият правилен път за България. Основните точки, заявени като приоритети на ГЕРБ, са залегнали в програмите на НФСБ, АТАКА и ВМРО от години, твърдят Обединените патриоти. Ето и още от тяхното открито писмо: 

"Ние „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ от години бяхме обвинявани в популизъм заради исканията си за евтин ток, минимални пенсии, вързани с официалния праг на бедност и индексиране на всички останали за стаж. Именно ГЕРБ ни набеди, заради борбата ни да върнем достойнството и справедливостта на всеки български гражданин и желанието ни за връщане на справедливостта. Набедха ни и за индексиране на пенсиите за трудов стаж, трайно повишаване на доходите на населението и адекватно управление в енергетиката. Не се съгласиха с идеите за устойчив икономически растеж чрез намаляване на административния тормоз и данъчни облекчения за бизнеса, издигането на образоватението в национален приоритет и т.н."

се казва още в писмото. В него се изреждат идеи по сектори (здравеопазване, образование, социална политика, вътрешни работи и т.н.) от платформите на трите формации, които, според тях, са копирани от ГЕРБ.

"Ние „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ истински се радваме на новите последователи на нашата програма и пожелаваме общ успех в борбата за бъдещето на България" - 

завършва писмото на патриотите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама