Община Добрич: Да подкрепим младите хора в благотворителния концерт „Изкуство и милосърдие“

08:57, 04 фев 17 / Култура 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 1 февруари се проведе първият от поредицата концерти, които са част от благотворителния фестивал „Изкуство и милосърдие“. Младите изпълнители от фамилия „Охридски“ завладяха добричката публика с уникалните си изпълнения и за пореден път утвърдиха Добрич като град със силни музикални традиции.

Концертите продължават днес от 18.00 часа в Младежкия център. На сцената ще се изявят Музикалният театър „Дея“, поп–рок певците „Охридски“ и хип–хоп формацията NNS Crew. Талантите на Добрич ще докажат отново, че когато сме заедно можем да следваме мечтите си, посочват от Община Добрич.

Нека всеки, който обича своя град, да даде подкрепата си и да посети концертите, организирани от младежите на Добрич, защото те могат и знаят какво е да обичаш родния си дом, призовават от Община Добрич. Нека Добрич подкрепи своите прекрасни деца, защото те са нашето успешно бъдеще!

Концертът тази вечер е с вход от 4 лева. Всички средства от такси, билети и дарения ще бъдат предоставени на Фонд „Милосърдие“ към БЧК.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама