Нергин Хамдиев от ДПС е назначен за председател на РИК-Разград

07:47, 04 фев 17 25 545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Централната избирателна комисия назначи 13-членния състав на Районната избирателна комисия в Разград за изборите за народни представители на 26 март. Това става ясно от решение, публикувано в сайта на ЦИК.

За председател е определен Нергин Хамдиев, предложен от ДПС. Негови заместници са Любица Бочева от БСП и Антон Монев от Коалиция „България без цензура”. С решението на ЦИК за секретар на комисията е одобрена Радка Башакова от ГЕРБ.

 За членове на комисията са назначени Юлиян Стойчев, Красимир Атанасов, Диана Йорданова, Катинка Матеева, Ирфан Ахмедов, Нурай Бейзад, Светлана Неделчева, Стоянка Курдова и Мирослав Добрев.

На консултациите при областният управител представителите на политическите партии и коалиции не постигнаха съгласие по отношение на ръководството на РИК. Поради това се наложи ЦИК да определи Районната избирателна комисия в Разград.

Комисията встъпва в правомощията си от днес. От 11:00 часа, в зала № 712 на Областна администрация Разград, зам. Областният управител Нурие Црънгалова ще връчи печата на председателя на РИК – Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама