Страхотно представяне на Дими, феновете изригнаха срещу журито

23:22, 03 фев 17 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Страхотно представяне на Димитрина Германова от Добрич на финала за избор на сценична партньорка на г-н Андреев в "Шоуто на Слави".

Оценката на журито за финалното представяне за Дими беше 5,31, с което тя се нареди на трето място. Крайният резултат от оценките на журито от целия формат отреди за Димитрина второто място с оценка от 5,38.

В генералното класиране Дими се нареди на второ място, след гласуването и на зрителите.

Социалните мрежи обаче избухнха още след коментара на първото изпълнение на Дими, че съзнателно е забита от журито и всичко е предварително нагласено.

Ето и някои от коментарите:

„Много некоректно отношение при оценката на малките изпълнителки в Шоуто на Слави! При Димитрина от Добрич ... коментиращият я се чудеше как да забие детето...неоснователно при това! Защо за предходните момиченца ни една критична дума не чухме?! Защото са СОФИЯНКИ. А може би и заради други "причини". Дано детето не се травмира..”

„Едно мероприятие носи ли обвивка „конкурс” ни прави чувствителни към неговата безпристрастност и обективност, уви и сега няма да е обективно, но защо с потърпевши деца, жалко е!Талантливо добричко дете, не се предавай, ние те подкрепяме!”

„Жалко и грозно! Предопределеността е прозрачна, че прозрачна...”

„… беше несправилно оценена, всеки го видя! Дано наистина не се травмира, от една съвсем незаслужена оценка!”

„И какво ще обясниш на това дете по път към следващия конкурс...нямам думи, безобразие.”

„Конкурс- една от най-опорочените думи! а,оценката за нея е, за да спечели предварително набелязан от тях талант, за да не може тя да го измести!”

„Глупаци!!!!!!!!! Как пък само на Диди правите критични бележки?!?!?! Защо на всички, крещящи до една, девойчици не направихте бележки, а на детето, чийто глас излизаше дълбок и чист, критикувахте?!?!?!

Що не си казаха направо коя си избраха и да се приключва,не ги е срам,поредното зле изиграно театро.”

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама