Кампанията „Пожелай си!“ дари три ин витро процедури

16:28, 01 фев 17 25 508 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В края на месец януари бе обявен официално края на благотоврителната кампания „Пожелай си!“, която имаше за цел да набере средства за двойки с репродуктивни проблеми чрез разпространението на календари. Кампанията набра 6882 лева и въпреки че събраната сума е недостатъчна, клиника Ню Лайф взе решение да си спази обещанието си, и да предостави 3 (три) ин витро процедури без включени стимулации в помощ на три двойки с репродуктивни проблеми.

В присъствието на нотариус Баровска бяха изтеглени три двойки, които ще получат асистирани ин витро процедури. Щастливците Соня Костадинова Иванова, Яна Христева Неделчева и Марина Мандражиева-Георгиева ще получат ин витро процедури без включени стимулации.

През последните няколко месеца беше проведена мащабна кампания за разпространението на благотоврителните каландари в десетки търговски обекти в град Пловдив, повечето от които парнтьори на „Пожелай си!“. За една от тях в помощ се притекоха и студенти от „Асоциация на студентите медици от Пловдив“.

Екипът на клиниката, който създаде каледнара имаше за цел освен да набере средства за благотворителната инициатива, също така да предаде емоцията и щастието на пациентите, които са се сблъсквали с репродуктивен проблем, но успешно са го преодолели посредством усилията на медиците. За страниците на изданието бяха заснети реални жени и двойки, които вече са станали щастливи родители, или на които предстои радостното събитие.

През последните две години камапания „Пожелай си!“ подкрепя двойки с репродуктивни проблеми не само чрез своите услуги, но и чрез различни кампании, които сбъдват мечти. Участие в тях вземат, както хора с репродуктивни затруднения, успели да станат родители, така и компании, социално ангажирани към проблемите на  младите в България. Целта на всички е повече млади семейства у нас да изпитат щастието да прегърнат свое дете.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама