Арестуваха полицайка за подкуп в Свиленград /обновена в 18.00 часа/

15:01, 01 фев 17 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гранична полицайка от Свиленград е арестувана вчера при операция на ГКПП Капитан Андреево“. От прокуратурата съобщават, че до момента е установено, че служителката на МВР, е пропуснала без да извърши налагащата се задълбочена гранична проверка на лек автомобил марка „Ланд Роувър“, модел „Рейндж Роувър Спорт“, за който е констатирано впоследствие, че е с подправен номер на рамата.

Спрямо полицейския служител е повдигнато обвинение за вземане на подкуп. Задържана е за 72 часа.  

Разследването продължава активно с разпит на свидетели, обиски, претърсвания и изземвания. От прокуратурата отказаха подробности.

Topnovini.bg научи от свои източници, че Мария Камбурова не е хваната с пари. Тя е била обект на полицейска разработка от два месеца. Използвани са СРС-та, в които се чувало, как се обещава сума пари на полицайката, ако пропусне въпросният автомобил, твърдят запознати. Съпругът на задържана е полицай работи на ГКПП Лесово.

Прокурорът по делото Павел Жеков единственото, което каза е, че в петък ще стане ясно дали държавното обвинение ще иска от съда налагане на мярка за неотклонение - задържане под стража от съда. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама