Писателят Георги Жеков се срещна с почитатели от Велики Преслав и Шумен

09:03, 01 фев 17 25 548 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Устойчивите промени се постигат с малки крачки”, това е мотото на младия писател Георги Жеков, който снощи се срещна с почитатели от Велики Преслав и Шумен в малката библиотека на старата столица. Пред свои читатели и приятели той представи шестте си книги, издадени през последните 5 години и сподели от тайната да пише за човешкото същество и да вярва в силата на неговия интелект.

За волята да променяш живота си, за трансформациите на духовно ниво и за българските суперхрани, източник на физическа и духовна енергия, разговаряха присъстващите на срещата. Без дистанция с публиката и без задръжки в откровеността със събеседниците си, писателят накара всеки от присъстващите да се потопи в света на неговото творчество. „Интересува ме какво искат хората, вдъхновяват ме техните житейски преживявания”, подчерта авторът на книги, свързани с езотерика, медицина, диети и здравословно хранене.

На срещата стана ясно, че „Другата реалност” е книгата, спечелила най-много почитатели сред аудиторията във Велики Преслав.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама