Дете спечели камера за екстремни спортове от кампанията „Влез в час с данъците“

06:35, 29 ное 16 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деветгодишният Димитър Колев от град Карлово спечели водоустойчива камера за екстремни спортове от участието си в кампанията „Влез в час с данъците“. Директорът на ТД на НАП Пловдив, Венелин Найденов  връчи наградата на любознателния младеж. 

 Макар и във втори клас, той проявява интерес и участва активно в образователната игра „Play за награди“ спечелвайки 105 точки, събрани от успешно преминати тестове след всеки видео урок на НАП. С лека помощ от маика си Галя е решил тестовете към тях, макар и да не е давал само верни отговори. Интересът  му към кампанията продължава и очаква публикуването на всеки нов клип.

Любимият му е най-новия с Алекс Сърчаджиева, който разяснява  елементи от трудовия договор и вида на осигурителните вноски. В образователните клипове вземат участие и други популярни личности като Михаела Филева, Прея, Йордан Йовчев и други идоли на българските тийнейджъри. С тяхна помощ под формата на забавна  викторина  разясняват на бъдещите данъкоплатци  данъчно-осигурителните им права и задължения.

Образователният проект е достъпен за всички ученици и има състезателен характер. Когато се регистрират в играта “Play за награди” и изгледат видеaтa могат да решат тестовете след всеки клип и вече стават участници за спечелването на електронен четец, водоустойчива камера или дрон.

   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама