Шуменската група “Ignore the hate” продължава напред в „Голямото рок междучасие“

13:47, 27 ное 16 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шуменските рокаджии от “Ignore the hate” продължат напред, след първите елиминации в предаването за млади  музикални таланти „Голямото рок междучасие“. Групата подготвя песни за свое “EP”, имат и свой официален видео клип, който феновете могат да намерят под името „ Ignore the hate – Моят глас“ в youtube.com. Преди две години спечелиха първо място на „Музикален фестивал София 2014г.” 

Следващите им участия са на 3 декември в Шумен и на 10 декември в Казанлък.



Намерихме ги да репетират усилено в студиото. Там бе и техният ментор Красимир Георгиев, който е баща на Данаил Петков – вокал и китара. Краси е стар рокаджия, от 4-5 клас се занимава с музика и е свирил много пъти пред шуменска публика. С бандата му са забивали на една сцена с много от големите български знаменитости. По думите му,  “Ignore the hate” са много добри и той няма на какво повече да ги научи.

Другите членове на младежката група са: Венелин Антонов - бас китара,  Иван Ценов – барабани и Венелин Павлов - китарист. Данаил Петков и Венелин Антонов учат в музикална паралелка в СУ „Сава Доброплодни”.



Страста им към рок музиката идва предимно от родители и приятели. Един ден вокалистът Данаил намерил китарата на баща си под леглото, засвирил няколко акорда и си казал: „Е това е много яко, ще стана китарист“! Както изглежда, мечтата му се е сбъднала.  Започнали да се събират с бас китариста и Красимир Георгиев, и сформирали групата “Ignore the hate”. Впоследствие към тях се присъединил Иван Ценов, а на шуменските вечеринки в парка,  Дани често си носел китарата и свирил пред своите приятели. Венелин Павлов се е заслушал,  решил да се научи и пожелал се присъедини към групата. 

Момчетата работят в този формат от години и провокират феновете на рока да „чупят“ вратовете си на техни лайфове. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама