Двама шофьори се сбиха на пътя в Стара Загора

12:59, 27 ное 16 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама водачи са се сбили след нарушение на пътя в Стара Загора, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал снощи на бул. "България", в района до бензиностанция Шел.  Установено е, че около 20.30 часа, 23 годишен водач на лек автомобил „БМВ“, на кръстовище със светофарна уредба, на зелен светофар, е предприел ляв завой по бул. "България". В същото време по булеварда от запад на изток се е движил лек автомобил  "Алфа Ромео", управляван от 18 годишен водач от Стара Загора, който е преминал на червен сигнал на светофара.

Двата автомобила са се изравнили и спрели. Водачите са отправили реплики един към друг, слезли са от автомобилите и са се сбили. В резултат на сбиването, водачът на “БМВ“-то е с избити два зъба. Той е прегледан в Центъра за спешна помощ и е освободен за домашно лечение.

 Водачът на „Алфа Ромео“- то е задържан във Второ районно полицейско управление за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 131, ал.1, т.12 от НК за причиняване на телесна повреда.

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен. На водача на  „Алфа Ромео“ е съставен административен акт за извършено нарушение на Закона за движение по пътищата. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама