Дядо Коледа вече пристигна във варненски мол

11:01, 27 ное 16 / Любопитно 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дядо Коледа вече пристигна в мол „Варна“. Въпреки преклонната си възраст белобрадият старец не изневери на традицията и се спусна с чувал подаръци от покрива на търговския център. Подранилата си визита той обясни с дългия списък от адреси, които има да посети, за да зарадва всички послушни деца.

Молът посрещна добрия старец, Снежанка и свитата им от приказни герои преобразен като кътче от ледените полюси - със снежни иглута и бели мечки. За доброто настроение на гостите на търговския център се погрижиха малките изпълнители от училището по танци „Огледало”, а децата с ентусиазъм се включиха в забавните игри край елхата. На финала на тържеството Дядо Коледа раздаде подаръци на всички малчугани.

Коледният кът в мол „Варна“ще работи до края на годината като зона за снимки и празнични забавления. В него всеки ден от 11 до 19 ч. Дядо Коледа ще очаква желаещите да се снимат с него. Всички снимки с добрия старец,направени от „официалния фотограф“ на Дядо Коледа, могат да участват и в онлайн фотоконкурса „Усмивка с Дядо Коледа”. Те ще бъдат включени в специално създаден албум във фейсбук страницата на мола, а трите фотографии, събрали най-много харесвания през периода 1 декември 2016 – 6 януари 2017 г., ще спечелят атрактивни награди. Редом с Дядо Коледа ще бъде и специалната кутия, в която децата могат да пуснат своето писмо до белобрадия любимец с поръчка за мечтания подарък.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама