Волейболният "Дунав" отнесе "Черноморец" Бяла в Русе

18:45, 26 ное 16 / Спорт 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Дунав" записа много убедителна победа срещу "Черноморец" Бяла в среща от Висшата лига. В Русе домакините се наложиха с 3:0 гейма, като в отделните части спечелиха с 25:13, 25:18 и 25:18. Русенските волейболисти напълно доминираха в играта през целия двубой, с изключение на няколко минути в началото на третия гейм.

Срещата започна по възможно най- добрия начин за "Дунав". Домакините имаха аванс от 4 точки още на първото техническо прекъсване. По- силната игра на русенския тим продължи и в следващите минути. Те увеличиха още преднината си в резултата, като водеха с 16:9 на второто техническо прекъсване, а затвориха гейма при 25:13.

Втората част започна както завърши и първата- с убедително представяне на домакините, които не дадоха никакви шансове на своите съперници. Те поддържаха преднина от няколко точки и на второто техническо прекъсване водеха с 16:11. До края на гейма те продължиха да имат инициативата и го спечелиха с 25:18.

В началото на третата част играта вървеше точка за точка. Гостите поведоха с 8:6 на първото техническо прекъсване, като това бяха най- силните минути за тях в двубоя. Още до второто техническо прекъсване обаче русенските волейболисти стигнаха до пълен обрат в резултата и имаха аванс от 3 точки- 16:13.

До края на гейма отборът на "Дунав" доминираше в играта, като спечели убедително и тази част с 25:18, а с това стигна и до категоричната победа с 3:0 гейма. На 3-ти декември русенският състав гостува на "Раковски" в Севлиево. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама