Задържаха крадец-гастрольор, тормозил в продължение на месеци Каварна

15:08, 23 ное 16 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията е задържала 42-годишен крадец с богато криминално минало, който в продължение а месеци е тормозил жителите на Каварна. Г.К. от град Игнатиево е криминално проявения и осъждан, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Той е разкрит след проведени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на полицейското управление в Каварна.

В хода на разследването е установено, че за времето от 29 юли до 12 октомври 42-годишният е извършил серия кражби на територията на град Каварна.

Откраднал е портфейл със сумата от 80 лева и документи от общински пазар в град Каварна на 21 юли. Извършил е кражба на мъжка чанта със сумата от 20 лева и документи от църква в Каварна на 1 юли. На 5 юли е отмъкнал три дамски портфейла с общо 750 лева, документи и купони от търговски обект. Последното му известно престъпление е от 12 октомври, когато е задигнал чанта със сумата от 580 лева и документи от търговски обект в Каварна.

Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържания продължава по описа на РУ МВР Каварна.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама