Конкурс за коледна украса организират в Стара Загора

07:32, 23 ное 16 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурс за Коледна украса организират от община Стара Загора. Апелът е към всички жители на града, да допринесат за празничното настроение със своя оригинална външна коледна украса. Нека в очакване на Рождество улици, витрини, сгради, търговски обекти, балкони, дворове и междублокови пространства да заблестят с атрактивна и стилна коледна визия. Най-запалените създатели на коледна украса могат да участват в конкурса „Да събудим коледния дух“, като качват своите снимки в страничката на групата под същото име във Фейсбук. Така те ще бъдат видени и оценявани от всички. Създателите на най-красивата и въздействаща украса, която получи най-голямо одобрение от посетителите във Фейсбук, до 19.12.2016 г., ще получат награди. Желаещите да участват да изпращат снимките за конкурса и на имейл – [email protected] .

Празниците идват, изпълнени с доброта и настроение, с вълшебни чудеса. Магическата приказност на декември очарова, носи красиви емоции и надежда. В очакване на най-светлите християнски дни, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници Община Стара Загора подготвя специална програма. Един от най-чаканите моменти, включени в нея, е запалването на светлините на Коледната елха. Това ще стане на 6 декември в 17,30 часа на площада пред административната сграда на Общината. Специално за мачуганите актьорите от Държавния куклен театър ще представят аудио-визуалния спектакъл  „Звездата на Божия син“ - една приказка за Витлеемската звезда, тръгнала да изпълни Божията поръка. Специален гост ще бъде белобрадият старец Дядо Коледа.

Нека обединим усилията си, за да бъде Стара Загора още по-празнична и доброто настроение да завладее всеки жител и гост на града, призовават от Общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама