ПФ: Провал на управлението на Иван Тотев

16:30, 22 ное 16 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Патриотичния фронт в Пловдив определи като провал първата година от втория мандат на управлението на Иван Тотев. Слави Георгиев каза, че дори опозицията не е очаквала да има толкова сериозни пропуски. Като най-големи бяха очертани пътния хаос, провала на транспортния проект и поддаването на Тотев на корпоративен натиск ."Въпреки конфортното мнозинство, което кметът има в общинския съвет градът не се развива", категоричен е Георгиев.

Анализът на Патриотите за управлението на Тотев през първата година от втория мандат започна с 30-милионния заем. По думите на Слави Георгиев след 2 години чакане за превод на парите дори не се работи по новия булевард "Северен", защото от Община Пловдив не са извършили необходимите отчуждителни процедури. За него Иван Тотев не се ползва вече с доверието на правителството, за пример беше дадена сделката за Панаира, сключена зад гърба на Пловдив.

"Тютюневите складове и разграничението на министерството на културата от действия на Иван Тотев също са показателни. Освен това въпреки, че Пловдив е европейска столица на културата 2019 година и министерството трябва да отпусне средства-превод няма", каза Слави Георгиев, общински съветник от ПФ

Десислава Желязкова изнесе слабостите в транспортния проект. Според нея никога досега придвижването в Пловдив не е било толкова трудно, спорен е и ефекта на велоалеите.

Според патриотите има реално обяснение за случващото се в Пловдив. "Самозабравянето на управляващите достигна големи висоти. Страх ме е да помисля в каква посока ще продължи управлението през следващите 3 години. Факт обаче е, че се отваря голяма ножица между правителството и Иван Тотев", заяви още Слави Георгиев.

Поддаването на Тотев на корпоративни интереси общинският съветник Слави Георгиев илюстрира с бързото изграждане на улиците около Мол "Марково тепе".

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама