Одобриха парцеларния план за рибарското пристанище в Царево

10:29, 22 ное 16 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На единадесетото поред заседание на Общински съвет Царево, след широко обсъждане, бе одобрен парцеларният план, който ще даде възможност да започне процедура по одобрение на проекта за „Реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Мичурин“ гр. Царево“.

На същото заседание бяха одобрени и годишните програми за развитие на читалищната дейност за 2017 г. на петте читалища на територията на общината. Общинските съветници гласуваха също  изменение в Наредбата за рекламна и информационна дейност на територията на община Царево, както и изменение в наредбата за поставяне на преместваеми обекти. На сесията бе гласувана и определената такса за храноден на учениците от първи до четвърти клас на

СУ„ Никола Йонков Вапцаров“ , като една част от нея ще се заплаща от родителите, а другата ще се поема от общинския бюджет. Друга точка, която бе разгледана и приета бе Краткосрочна програма на Община Царево за насърчаване използването на възобновяеми източници и биогорива за периода 2016- 2018г.

Годишната програма за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост за 2016 г. бе допълнена след гласуване.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама