За седмица отвориха вратите до паметника на Шести артилерийски полк

09:36, 22 ное 16 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Седмица на отворените врати, през която е осигурен свободен достъп до паметника на Шести артилерийски полк, се провежда в Сливен до 28 ноември. Паметникът се намира в бившия Зенитен полк. Проявата е част от кампанията за спасяване на паметника, зад която застанаха Инициативен комитет и Община Сливен.

Инициативите продължават с благотворителен концерт на 23 ноември 2016 г. от 18 часа в спортна зала "Васил Левски". В концерта ще участват малки таланти от детски градини от Сливен, спортни клубове, млади певци и др. Билети може да се купят на каса в спортната зала в деня на концерта. Цената на билета е 3 лева.

През месец декември ще се проведат още благотворителен спектакъл за деца от детските градини, в който ще участва театралната трупа към Арт-център "Седем". Ще се състои и благотворителен концерт за ученици с участието на таланти от Училището по китара на Найден Дойнов и млади певци от школата на Мария Желева.

Инициативният комитет благодари на всички, които подкрепят кампанията за набиране на средства за възстановяване на паметника. Събраната до момента сума възлиза на 8 005 лева. Преди дни беше преведено дарение от 3 хиляди лева. Зад каузата застанаха и родолюбиви сливналии в Чикаго, които организираха благотворителна вечер. 1 456 лева от благородното събитие бяха преведени по сметката на Община Сливен, открита по повод благотворителната кампания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама