Спипаха двама шофьори зад волана с над 3 промила алкохол в Бургас и община Приморско

08:46, 22 ное 16 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама мъже са спипани да шофират с над 3 промила алкохол вчера, съобщиха от полицията. Единият е хванат в Бургас, другият – между селата Ясна поляна и Ново Паничарево, общ. Приморско.

Около 10.10 ч. вчера на бургаската улица „Лермонтов” пред дом № 31, полицейски инспектор от Първо Районно управление - Бургас забелязал лек автомобил „Фолксваген Поло”, с бургаска регистрация, да излиза от ул. „Шипка” и да се насочва в насрещното движение по еднопосочната улица „Лермонтов”.

Полицейският служител спрял автомобила за проверка, като констатирал, че водачът е видимо неадекватен. Установено е, че същият е 33-годишният Г. М. от Бургас, който шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 3,63 промила.

Г. М. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Към 19.45 ч. пък в района на пътя между селата Ясна поляна и Ново Паничарево, служители от Граничен полицейски участък – Царево спрели за проверка криволичещ автомобил „Форд Ескорт”, с бургаска регистрация, управляван от 49-годишния И. И. от с. Ясна поляна.

Полицаите установили, че той шофира след употреба на алкохол с концентрация - 3,33 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама