Бюрото по труда в Добрич набира работници за бране на малини в Португалия

08:39, 22 ное 16 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Агенцията по заетостта обявява набиране на кандидати за бране на малини в Португалия, съобщават от Бюрото по труда в Добрич.  

Едната позиция е за супервайзори или ръководители на група за всяка от фермите, в които има български работници.

Изискванията са кандидатите да са на възраст между 18 и 45 години. Те трябва да са физически пригодни и издръжливи, да имат чисто съдебно минало. Нужната квалификация е завършено минимум средно образование. С предимство се разглеждат кандидатурите на лица с висше образование в областта на селското стопанство, агрономство или хигиена и качество на храните. Предимство е и опитът в селскостопанска работа и ръководене на екипи в тази област. Задължително е владеенето на добро говоримо ниво на английски, португалски или испански.

Заетостта е сезонна – между 3 и 4 месеца. Крайният срок за приемане на документи от дирекция „Бюро по труда” в Добри е 30 ноември.

Търсят се също и селскостопански работници за бране на малини. За тях изискванията са да са на възраст между 18 и 50 години. Също трябва да са физически пригодни и издържливи, както и да имат чисто съдебно минало.

Необходимото образование е минимум основно. С предимство са кандидатите, които имат опит в бране на меки плодове. Допустими са и кандидати с опит в селскостопанска работа в оранжерии. Владеенето на английски, португалски или испански език е предимство, но не е задължително условие.

Заетостта е сезонна - за период от 2-3 месеца. Крайният срок за записване е 6 януари 2017 г.

Повече информация заинтересованите могат да получат в дирекция „Бюро по труда”- Добрич, стая 604

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама