Пламен Димитров в Сливен: Трябва да се случва това, което казват избирателите

17:20, 21 ное 16 25 514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Смятаме, че народът е казал своята дума и трябва да се случва това, което казват избирателите. Ясно е, че трябва да се отива на избори, а какво ще се случи предстои да видим. Всяка промяна на този вот ще се тълкува от хората като спасяване на формати, интереси, депутатски места”, каза в Сливен президентът на КНСБ Пламен Димитров.

По думите му анонса към политиците е по-скоро да се върви към служебен кабинет, насрочване на дата за изборите и най-важното дебатът да бъде насочен към това ще се променят ли изборните правила и ако се променят в каква посока.

„Важна е разяснителна кампания и да се каже от специалистите, какво значи мажоритарна система в два тура и в оставащото време на парламента да се приеме, това, което ще се променя в изборните правила”, добави още синдикът.

Като цяло Димитров определи Бюджет 2017 като "малко по-добър от този за 2016 година, но не достатъчно".

Според него за следващата година бюджетът не е най-добрият, но  е по-добър от този за 2016 година. В този си вариант той дава над 3 милиарда повече разходи в сравнение с миналата година. Пламен Димитров каза, че в четвъртък, 24 ноември, КНСБ ще има срещи с политическите сили, на  които ще предложи възможности да се подобрят нещата във финансовия закон на страната. Според президента на КНСБ в Бюджет 2017 има резерви за увеличаване на доходите, без да се наруши финансовата стабилност.

Пламен Димитров е в Сливен във връзка с кампания по проект „Достоен труд за доставчиците и подизпълнителите на мултинационалните компании“. Той се срещна и с кмета Стефан Радев, с който обсъди възможности за запазването на Ансамбъла за народни песни и танци и Симфоничния оркестър в Сливен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама